Groenewold, Marion & Laning, Dick - DE IJSSEL Levende rivier -

Schrijver:
Titel: DE IJSSEL Levende rivier - Zo goed als nieuw!
Taal: Nederlands
Uitgever: Waanders Uitgevers i.s.m. Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme - In perfecte staat!
Bijzonderheden: 2007, 160 blz., illustr. in kleur, pb ca. 24x17cm., Waanders Uitgevers Zwolle 2007, Zo goed als nieuw!
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Marion Groenewoud & Dick Laning, 160 blz., rijk geïllustreerd met fraaie afbeeldingen in kleur, pb ca. 24x17cm., Waanders Uitgevers / in samenwerking met Gelders / Overijssels Bureau voor Toerisme, Zwolle 2007. Een interessante, praktische en fraaie uitgave betrekkelijk cultuur en natuur van de IJssel. In Perfecte Staat! Ke3.

De IJssel is misschien wel de mooiste rivier van Nederland. Het water, de uiterwaarden, de natuurgebieden, de steden en dorpen. Gek genoeg wordt de IJssel door het publiek nog te weinig als zodanig (h)erkend. Samen met het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme (GOBT) wil Waanders Uitgevers door middel van deze uitgave daar verandering in brengen.
De IJssel - levende rivier bevat een unieke verzameling wetenswaardigheden, verhalen en feiten over de IJssel. Een greep uit de onderwerpen in dit boek: de loop van de rivier met de dijken en de stuwen; de Hanze; de IJssellinie; de veerpontjes en de bruggen; de IJsselhoeven; Simon Carmiggelt in De Steeg; Henk van Ulsen bij Zalk; de balgstuw bij Ramspol; het ooievaarsstation bij Gorsel.
Lezenswaardige en boeiende teksten worden uitermate rijk en afwisselend geïllustreerd in een speelse vormgeving. Een groot deel van de foto’s is speciaal voor dit boek gemaakt. Deze uitgave is een ‘must-have’ voor toeristen en zeker ook voor bewoners van de IJsselstreek, die het tevens als een prachtig cadeauboek kunnen gebruiken
Verder lezen

NaturalHistoryBooks

NaturalHistoryBooks uit Apeldoorn

Logo NaturalHistoryBooks

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Groenewold, Marion & Laning, Dick - DE IJSSEL Levende rivier - Zo goed als nieuw! Groenewold, Marion & Laning, Dick - DE IJSSEL Levende rivier - Zo goed als nieuw! Groenewold, Marion & Laning, Dick - DE IJSSEL Levende rivier - Zo goed als nieuw!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij NaturalHistoryBooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met NaturalHistoryBooks
 • Na uw bestelling ontvangen u en NaturalHistoryBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van NaturalHistoryBooks vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • NaturalHistoryBooks kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.