Yesudian, S., Haich, E., Kluwer, N. - Sport en Yoga / (hatha-yo

Schrijver:
Titel: Sport en Yoga / (hatha-yoga)
ISBN: 9789020240146
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 14de Druk / 2006 / 222pp / Hardcover / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 22,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Dit is het meest verkochte boek over Hatha- Yoga in ons land. Het is in 16 talen uitgegeven en er zijn reeds 1,5 miljoen exemplaren van verkocht. En niet ten onrechte. Het is duidelijk en overzichtelijk. Het geeft de belangrijkste Hatha yoga-oefeningen en beschrijft daarbij precies waar deze oefeningen goed voor zijn, met andere woorden op welke organen zij stimulerend of rustgevend werken.

"Yoga is een methode om volledige beheersing van ziel en lichaam te bereiken, Yoga kan door alle mensen, ongeacht geslacht, leeftijd en godsdienst beoefend worden. "Sport en Yoga" (Hatha-Yoga) wijst de weg, hoe gezondheid en gemoedsrust te verkrijgen. 1e door ademhalingsoefeningen en 2e door lichaamshoudingen (asana's). Dit boek bewijst, dat de oeroude wetenschap van Hatha-Yoga en haar praktische toepassing evenzeer in deze tijd passen als iedere andere vorm van lichamelijke vorming. Yesudian houdt bewust rekening met de behoeften van de Westerse mens, als hij in het middelpunt van zijn leer de lichaamscultuur en hierbij in de eerste plaats de ademtechniek stelt. De logische wijze, waarop de lezer in de materie ingevoerd wordt en de duidelijke opbouw van de leer verraden een grote kennis van de Europese verhoudingen"
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Yesudian, S., Haich, E., Kluwer, N. - Sport en Yoga / (hatha-yoga)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.