W.N. Wolterink / Wolterink, W.N. - Alle de werken van Jacob Cat

Schrijver:
Titel: Alle de werken van Jacob Cats bezorgd, en met opheldering voorzien door W.N. Wolterink versierd met minstens 200 gravures.
Taal: Nederlands
Uitgever: J.P. Revers te Dordrecht
Bijzonderheden: Hardcover, in erg goede staat
Prijs: € 49,95
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:
1e deel heeft 588 pagina´s en is zoals te zien in erg goede staat voor een boek uit 1880
Het betreft een halflederen band 32 cm x 24 cm
2e deel heeft 728 pagina´s en is zoals te zien in erg goede staat voor een boek uit 1880
Het betreft een halflederen band 32 cm x 24 cm
De hoeken zijn eveneens verstevigd met leder.
Prachtige unieke en complete uitgave met vele gravures.
Verder lezen

Michelle & Mark uit Oss

Beste boekliefhebber, Wij hopen dat u uw boek bij ons aanschaft. Wij kopen en verkopen als hobby al vele jaren allerlei boeken. Wanneer u een bestelling bij ons plaatst zullen wij zo snel mogelijk het boek netjes verpakt naar u toesturen. Wanneer u een vraag heeft over een boek, stel deze gerust, wij zullen deze dan zo goed mogelijk trachten te beantwoorden. We zien uw vraag of bestelling dan ook graag tegemoet. Met vriendelijke groeten, Mark & Michelle

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

W.N. Wolterink / Wolterink, W.N. - Alle de werken van Jacob Cats bezorgd, en met opheldering voorzien door W.N. Wolterink versierd met minstens 200 gravures. W.N. Wolterink / Wolterink, W.N. - Alle de werken van Jacob Cats bezorgd, en met opheldering voorzien door W.N. Wolterink versierd met minstens 200 gravures. W.N. Wolterink / Wolterink, W.N. - Alle de werken van Jacob Cats bezorgd, en met opheldering voorzien door W.N. Wolterink versierd met minstens 200 gravures. W.N. Wolterink / Wolterink, W.N. - Alle de werken van Jacob Cats bezorgd, en met opheldering voorzien door W.N. Wolterink versierd met minstens 200 gravures. W.N. Wolterink / Wolterink, W.N. - Alle de werken van Jacob Cats bezorgd, en met opheldering voorzien door W.N. Wolterink versierd met minstens 200 gravures. W.N. Wolterink / Wolterink, W.N. - Alle de werken van Jacob Cats bezorgd, en met opheldering voorzien door W.N. Wolterink versierd met minstens 200 gravures.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Michelle & Mark

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Michelle & Mark
  • Na uw bestelling ontvangen u en Michelle & Mark een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Michelle & Mark vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Michelle & Mark kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.