O'Neill, Heather - Slaapliedjes voor kleine criminelen

Schrijver:
Titel: Slaapliedjes voor kleine criminelen
ISBN: 9789045800462
Taal: Nederlands
Uitgever: Mouria
Bijzonderheden: 2008, Luxe paperback in gelezen maar prima staat. Verzk 4,50 euro naar DHL afhaalpunt, 5,75 euro thuisbezorgd. En dan kunnen er nog heel veel boeken bij
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Baby is twaalf jaar oud; haar vader Jules is 26 en haar moeder is dood ― hoe ze is overleden weet ze niet omdat haar vader iedere keer een ander verhaal vertelt. Jules houdt zielsveel van Baby maar nog meer van drugs. Baby woont soms met haar vader in kommervolle omstandigheden, dan weer in opvanghuizen wanneer Jules aan het afkicken is in een kliniek. Soms werkt hij als afwasser en is er weer wat geld, soms werkt hij aan zijn dromen om rijk te worden en is er niets behalve zijn eigen paranoia en waan.
Baby heeft geen leven als ieder ander kind, maar ze is intelligent en een overlever. Ze is een kleine crimineel, omringd door soortgenoten. Totdat ze Alphonse ontmoet, de loverboy die haar in de richting van de heroïne en prostitutie drijft. Maar Baby weet dat ze nog één kans heeft en dat ze die moet pakken.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

O'Neill, Heather - Slaapliedjes voor kleine criminelen O'Neill, Heather - Slaapliedjes voor kleine criminelen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.