Kwant, M (redactiesecretaris) - Oorlog en bevrijding Velsen

Schrijver:
Titel: Oorlog en bevrijding Velsen
Taal: Nederlands
Uitgever: Historische Kring Velsen
Bijzonderheden: Jaarboek VELISENA 29/2020 NIEUW!
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Velisena, het jaarboek van de Historische Kring Velsen is dit jaar een bijzondere uitgave en helemaal gewijd aan de oorlog en de bevrijding van Velsen. Feiten en herinneringen van vele Velsenaren zijn opgetekend in 37 aangrijpende en soms schrijnende verhalen. Daarnaast zijn in deze Velisena van 120 pagina’s veel foto’s en bijzondere afbeeldingen opgenomen. Een aantal pagina’s is gewijd aan de krantenartikelen die zijn gepubliceerd tussen mei en december 1945. Deze schetsen een beeld van Velsen na de bevrijding en hoe snel het dagelijkse leven terugkeerde in de straten, de scholen en bij de bewoners.
Verder lezen

HKV-boeken uit IJmuiden

Logo HKV-boeken

Binnen de gemeente Velsen worden uw bestellingen gratis bezorgd.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kwant, M (redactiesecretaris) - Oorlog en bevrijding Velsen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij HKV-boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met HKV-boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en HKV-boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van HKV-boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • HKV-boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.