A. Brans - Dictaat Zeevaartkunde ten behoeve van Marine onderof

Schrijver:
Titel: Dictaat Zeevaartkunde ten behoeve van Marine onderofficieren
Taal: Nederlands
Uitgever: Militaire belangenvereeniging van onderofficieren der zeemacht
Bijzonderheden: Softcover,222 blz. 1945. In goede staat. Inleiding van luitenant ter zee der tweede klasse KMR, de heer J. Heuseveldt.
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Bewerkt door A. Brans. Met een persoonlijke inleiding van luitenant ter zee der tweede klasse KMR, de heer J. Heuseveldt. Betreft dictaat zeevaartkunde t.b.v.van onderofficeren van de Koninklijke Marine, nu ter beschikking gesteld aan het zeekadetkorps (scheepsonderofficieren) voor hun opleiding. Inhoud: onze aarde, globen en kaarten, koersen, variatie, kompassen, stroom en drift, het berekenen der verheid, peilingen, bepalen van kompasfouten, kaartpassen, watergetijden en getijtafels etc.
Verder lezen

BoekenVoorBoeken

Als u een boek bij ons koopt, gaat een deel van de opbrengst naar Stichting Booksteps. Stichting Booksteps koopt hiervoor (school)boeken voor bibliotheken in N-Oeganda. Zo levert BoekenVoorBoeken een bijdrage aan een betere wereld. Een wereld waarin kinderen gelijke kansen krijgen om zich te kunnen ontwikkelen.
We hebben een breed scala aan mooie, tweedehands boeken voor u beschikbaar!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Brans - Dictaat Zeevaartkunde ten behoeve van Marine onderofficieren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenVoorBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenVoorBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenVoorBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenVoorBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenVoorBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.