Louis Grodecki e.a. - Belgische steden in reliëf

Schrijver:
Titel: Belgische steden in reliëf
Taal: Nederlands
Uitgever: Pro Civitate 1965
Bijzonderheden: Stedelijke maquettes uit de zeventiende eeuw
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Belgische steden in reliëf. Plannen opgenomen door Franse militaire ingenieurs XVIIe-XIXe eeuw. Pro Civitate, Brussel, 1965."

32 x 26 cm. Linnen band geplastificeerd (bibliotheek exemplaar met enkele stempels). 357 blz. plus colofon. De plannen hebben elk een losbladig transparant vel met legende.

Het boek bevat Franse militaire maquettes, bewaard in Parijs, van de steden Aat, Bouillon, Nieuwpoort, Oostende, Doornik, Ieper, Menen, Knokke (fort), Oudenaarde, Namen, Antwerpen (citadel). Soms zijn er meer recente plannen aan toegevoegd, ter vergelijking. Dit boek is een schatkamer voor wie interesse heeft in oude topografie, niet alleen militair maar ook burgerlijk, want alle huizen, kerken, scholen... in de steden staan er in detail op afgebeeld.

Prijs 75 euro plus 10 voor verzending. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Louis Grodecki e.a. - Belgische steden in reliëf Louis Grodecki e.a. - Belgische steden in reliëf Louis Grodecki e.a. - Belgische steden in reliëf Louis Grodecki e.a. - Belgische steden in reliëf Louis Grodecki e.a. - Belgische steden in reliëf

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.