Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Rijksmuseum Stichting - Het Prenten-ABC

Schrijver:
Titel: Het Prenten-ABC
Taal: Nederlands
Uitgever: Rijksmuseum Stichting - Co-produktie: Rijksprentenkabinet Educatieve Dienst
Bijzonderheden: Termen en begrippen uit de prentkunst in het kort verklaard. Prima staat.
Prijs: € 4,95
Verzendkosten: € 1,82 (binnen Nederland)
Meer info: Klein formaat, slappe kaft, 32p., met illustraties. 2003. Zeer verhelderend boekwerkje over alle ins- en outs van de prentkunst.

Aquamarijn uit Den Haag

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. Hier vindt u voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van persfotoboeken tot (oude) kinderboeken, van kunstboeken tot verzamelalbums uit de vorige eeuw, van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, van een collectie sprookjesboeken tot herdenkingsboeken en nog veel meer.
Als u twee boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. Als u binnen een maand een tweede boek koopt, krijgt u 10% korting op dat (tweede) boek. Bij de koop van meer boeken tegelijk, kunnen de portokosten veranderen, vaak in uw voordeel. De genoemde portokosten gelden voor Nederland. Verzenden naar het buitenland is duurder.
Het retourneren van een boek is niet mogelijk.
Na afspraak kunnen de boeken ook in Den Haag worden afgehaald. Bij een bestelling van €20 of meer kan ik de boeken kosteloos bezorgen in Den Haag.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rijksmuseum Stichting - Het Prenten-ABC Rijksmuseum Stichting - Het Prenten-ABC Rijksmuseum Stichting - Het Prenten-ABC Rijksmuseum Stichting - Het Prenten-ABC