Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Moritz, Ben - Jan Willem Bosboom, een Haags architect rond de e

Schrijver:
Titel: Jan Willem Bosboom, een Haags architect rond de eeuwwisseling
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Ulysses, Den Haag, 1981
Bijzonderheden: paperback, 79p., goede staat, rijk geillustreerd met foto's
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info: Boek over het leven en werk van architect Bosboom, bekend van Art Nouveau-huizen in Den Haag, o.a. het 'Al-Veka'-huis aan de Denneweg 56.

Aquamarijn uit Den Haag

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. Hier vindt u voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van persfotoboeken tot (oude) kinderboeken, van kunstboeken tot verzamelalbums uit de vorige eeuw, van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, van een collectie sprookjesboeken tot herdenkingsboeken en nog veel meer.
Als u twee boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. Als u binnen een maand een tweede boek koopt, krijgt u 10% korting op dat (tweede) boek. Bij de koop van meer boeken tegelijk, kunnen de portokosten veranderen, vaak in uw voordeel. De genoemde portokosten gelden voor Nederland. Verzenden naar het buitenland is duurder.
Het retourneren van een boek is niet mogelijk.
Na afspraak kunnen de boeken ook in Den Haag worden afgehaald. Bij een bestelling van €20 of meer kan ik de boeken kosteloos bezorgen in Den Haag.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moritz, Ben - Jan Willem Bosboom, een Haags architect rond de eeuwwisseling Moritz, Ben - Jan Willem Bosboom, een Haags architect rond de eeuwwisseling Moritz, Ben - Jan Willem Bosboom, een Haags architect rond de eeuwwisseling Moritz, Ben - Jan Willem Bosboom, een Haags architect rond de eeuwwisseling