Wynhoff, Irma ; Jan van der Made en Chris van Swaay - Dagvlinde

Schrijver:
Titel: Dagvlinders van de Benelux
ISBN: 9789050110341
Taal: Nederlands
Uitgever: KNNV, Utrecht / Vlinderstichting, Wageningen
Bijzonderheden: Gebonden, 1990, 187 blz. Met kleurenfoto's, tekeningen, verspreidingskaartjes en een index.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze veldgids beschrijft alle dagvlinders van de Benelux. Hij is uitgegeven door de Koninklijke Natuurhistorische Vereniging en de Vlinderstichting in samenwerking met Natuurmonumenten. De eerste 60 pagina's zijn gewijd aan o.a. levenswijze, indeling, ecologie, bouw van dagvlinders, aangevuld met gegevens over wetgeving en richtlijnen voor het verzamelen van vlinders. Het boek bevat voorts in 100 pagina's een overzicht van alle in ons land inheemse soorten. Er zijn kleurplaten (foto's van geprepareerde exemplaren) met daarnaast een omschrijving van elke afgebeelde soort. Het boek bevat daarnaast nog verspreidingskaartjes, een literatuuroverzicht en een register. Het is een boek voor mensen die zich willen richten op dagvlinders in Nederland, België en Luxemburg.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.