Helvert, John van - Snoekbaarsvissen (ultra) moderne stijl

Schrijver:
Titel: Snoekbaarsvissen (ultra) moderne stijl
ISBN: 9789076020051
Taal: Nederlands
Uitgever: Media Publishing, Doetinchem
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1998, 165 blz. Met kleurenfoto's. Afm. 21,5 x 28 cm. Vouwtje in de voorkaft.
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
(Instructie)boek over sportvisserij vanuit de boot op snoekbaars waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse vormen van kunstaas ("nepvisjes"), mede als alternatief voor het verbod op het gebruik van levend aas. Het boek geeft een uitgebreide beschrijving van de materialen die volgens de schrijver noodzakelijk zijn voor het succesvol vissen op snoekbaars. Naast boten, (elektro)motoren, trailers, visvinders wordt ook een overzicht gegeven van de meest gangbare types kunstaas. Verder gaat de schrijver in op diverse vistechnieken met kunstaas. Tenslotte worden in het boek twee bekende snoekbaarsvissers geïnterviewd. De opbouw van het boek is logisch wat de leesbaarheid vergroot. Boek bevat colofon en inhoudsopgave. De kleurenfoto's zijn van hoge kwaliteit en zorgen er in combinatie met een overzichtelijke opmaak voor dat e.e.a. een verzorgde indruk maakt.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Helvert, John van - Snoekbaarsvissen (ultra) moderne stijl

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.