Hans Warren - De serene rust der toppen

Schrijver:
Titel: De serene rust der toppen
Taal: Nederlands
Uitgever: Dedalus
Bijzonderheden: Zeldzaam, genummerd Nieuwjaarsgeschenk
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Hans Warren. De serene rust der toppen. Dedalus (1983)."

21 x 15 cm. Als omslag een dubbelgevouwen grijs A4-blad met daarin twee eveneens dubbelgevouwen bladen, donkercrème, A4 papier, gevergeerd, zonder watermerk.

Dit minibundeltje bevat vier tot dan toe ongepubliceerde gedichten van Hans Warren, die eind 1983 in een moderne unciaal gekalligrafeerd werden door Rit Vanschoonbeek, de zus van Rudy Vanschoonbeek, uitgever van dit boekje, als Nieuwjaarsgeschenk 1984 voor de relaties van uitgeverij Dedalus.

De oplage bedroeg 70 genummerde exemplaren buiten de handel. Dit is nummer 4. Dit exemplaar, in 1983 rechtstreeks van de uitgever gekregen, is niet, zoals gebruikelijk, genaaid met een cahiersteek. Zeer goede staat, behalve een klein kreukje rechts boven.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hans Warren - De serene rust der toppen Hans Warren - De serene rust der toppen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.