Basnage Jacques - Annales des Provinces-Unies depuis les négoci

Schrijver:
Titel: Annales des Provinces-Unies depuis les négociations pour la Paix de Munster
Taal: Frans
Uitgever: Charles Le Vier, Den Haag
Bijzonderheden: 1719
Prijs: € 90,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Annales des Provinces-Unies, depuis les négociations pour la Paix de Munster:
Annalen van de Verenigde Provinciën sinds de Vrede van Münster die in 1648 een einde maakte aan de 80-jarige oorlog tussen Spanje en de Nederlanden. Aan ieder jaar tot 1667 wordt een hoofdstuk gewijd. In totaal 828 p. Voorafgegaan door een historische beschrijving (150 p. ) van het bestuur in de diverse regio's van de Nederlanden, de VOC en de WIC.

Lijvig boek in folioformaat met mooie gravures in de tekst, voornamelijk van gedenkpenningen. In kalfsleer gebonden. Het boek vertoont enkele vochtsporen en de laatste pagina's van de index achteraan vertonen wormgaatjes maar nergens worden tekst of afbeeldingen aangetast. De lederen kaft is net als het boek in goede staat. Wel vertoont het scharnier aan de rug enige gebruikssporen door uitdroging van het leder.

De auteur Jacques Basnage (1653-1723) was een Franse protestant die zich in Nederland vestigde en faam verwierf als kroniekschrijver.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Basnage Jacques - Annales des Provinces-Unies depuis les négociations pour la Paix de Munster Basnage Jacques - Annales des Provinces-Unies depuis les négociations pour la Paix de Munster Basnage Jacques - Annales des Provinces-Unies depuis les négociations pour la Paix de Munster Basnage Jacques - Annales des Provinces-Unies depuis les négociations pour la Paix de Munster

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Tegenvoeter
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Tegenvoeter een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Tegenvoeter vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Tegenvoeter kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.