York, Robin - De Patient van Kamer 10

Schrijver:
Titel: De Patient van Kamer 10
Taal: Nederlands
Uitgever: De Geìllustreerde Pers
Bijzonderheden: z.j. - gebonden met stofomslag - omslag van Karel Thole - 202 blz.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Conditie redelijk, sporen van gebruik / plastic kaft vastgezet met plakband op binnenzijde kaft
Past door de brievenbus JA
Netto gewicht (zonder verzendverpakking) 317 gram
Roman - Een boek met een stofomslag van de bekende kunstenaar Karel Thole. Carolus Adrianus Maria (Karel) Thole (Bussum, 20 april 1914 - Cannobio (Italië), 26 maart 2000) was een Nederlands kunstenaar.

Thole was leerling aan de Rijksnormaalschool in Amsterdam. Hij was schilder, politiek tekenaar, illustrator, boekverzorger, ontwerper van boekbanden. Voor uitgeverij Spectrum in Utrecht verzorgde hij illustraties in de Zonnewijzers en De Windroos in 1939 en 1940. Thole werkte in Nederland tot 1958, toen hij met zijn familie naar Milaan, Italië, verhuisde. Daar begon hij boekomslagen te ontwerpen voor de Italiaanse uitgeverij Mondadori en Rizzoli.

Gedurende de jaren 1970, werd hij beschouwd als een dominante figuur in de Europese sciencefiction illustratie, grotendeels te danken aan zijn alom bewonderde covers voor het Italiaanse tijdschrift Urania en de Duitse uitgever Heyne. Tijdens dit decennium, begon hij ook opdrachten ontvangen van de Amerikaanse uitgevers Ace Books en DAW Books en de Britse SF imprint Orbit. Thole bleef werken tot 1986, toen problemen hem dwongen om met pensioen te gaan.

Gevoegd bij zijn andere onderscheidingen, werd aan Thole een Special Award gegeven, namelijk in 1973 ontving hij in Toronto drie Locus Award nominaties als beste professioneel kunstenaar in 1973, 1974 en 1975. [Wikipedia]
Verder lezen

De Silmarillion uit Drachten

Logo De Silmarillion

Gratis verzending binnen Nederland en België bij bestellingen vanaf € 50.00. Halve portokosten bij bestellingen vanaf € 30.00. Levering na vooruitbetaling. Verzendkosten: NEDERLAND: brievenbuspost - 0 tot 50 g: €1,92 - 50 tot 100 g: €2,88 - 100 tot 350 g: €3,84 - 350 tot 2000 g of C4 formaat: €4,50 - pakketpost NL: €5,99. BELGIE: DPD brievenbuspost: €6,30 / pakketpost € 6,99. Buspakjes worden met postzegels gefrankeerd. Heeft u vragen? Tel: +31(0)618845210

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

York, Robin - De Patient van Kamer 10

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Silmarillion

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Silmarillion
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Silmarillion een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Silmarillion vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Silmarillion kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.