Baan, B. - Wegen naar Christelijke Meditatie

Schrijver:
Titel: Wegen naar Christelijke Meditatie
ISBN: 9789062386727
Taal: Nederlands
Uitgever: Christofoor, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2de Druk / 2007 / 166pp / Hardcover / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 33,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Meditatie is van oudsher een middel om de teugels in handen te nemen, om heer en meester over jezelf te worden en bewust een brug te slaan naar de geestelijke wereld. Deze koninklijke kunst kan op zeer verschillende wijzen beoefend worden. Veel meditatietechnieken die tegenwoordig in omloop zijn, hebben hun oorsprong in oosterse tradities. Er bestaan echter ook westerse technieken en vormen van meditatie, die voortkomen uit het christendom. Dit boek is ontstaan vanuit jarenlang beoefening van christelijke meditaties. In het eerste deel beschrijft de auteur de noodzakelijke voorwaarden en voorbereidingen om tot meditatie te komen. Hierbij heeft hij gebruik gemaakt van methoden die in de antroposofische scholingsweg beoefend worden. In het tweede deel komen verschillende vormen van meditatie ter sprake, zoals de terugblik op de dag, woord- en beeldmeditaties en meditaties voor gestorvenen. In het derde deel wordt de eigenlijke christelijke meditatie beschreven. Aan de hand van enkele zinnen en woorden uit het Johannesevangelie worden verschillende motieven uitgewerkt.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baan, B. - Wegen naar Christelijke Meditatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.