Allen, Cecil J. - Stone, J.V. - Macmillan, Captain Norman - Rai

Schrijver:
Titel: Railways, Ships and Aeroplanes: Their construction and working fully described in words and pictures
Taal: Engels
Uitgever: Odhams Press Ltd, London
Bijzonderheden: no publication date (+/- 1950), linnen hardcover, 320 pp, numerous b/w illustrations, 22,5 x 16 cm, 660 gr (hardcover shows slight wear, internally clean)
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

RetroBiblio44 uit Waterloo

Logo RetroBiblio44

Verzending vanuit België met “track and trace” op uw huisadres.
Verzendkosten naar :
- Nederland : 7,00 euros (pakket tot 3kg geleverd door PostNl)
- België : 5,70 euros (pakket tot 5 kg geleverd door BPost)
Voor zwaardere pakketten vraag ons het bedrag van de verzendkosten alvorens te bestellen. Het gewicht van ieder boek wordt aangegeven in de beschrijving, te verhogen met 150 gr voor de stevige verpakking; zo kunt U het gewicht van uw pakket berekenen.
Verzending na betaling door bankgiro (overschrijving) op onze rekening waarvan wij U de IBAN en BIC laten geworden per e-mail in de bevestiging van uw bestelling.
Bij ontvangst van uw betaling, melden wij U per e-mail de datum van verzending en de code om de levering op te volgen op de website van MondialRelay of BPost.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Allen, Cecil J. - Stone, J.V. - Macmillan, Captain Norman - Railways, Ships and Aeroplanes: Their construction and working fully described in words and pictures

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij RetroBiblio44

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met RetroBiblio44
  • Na uw bestelling ontvangen u en RetroBiblio44 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van RetroBiblio44 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • RetroBiblio44 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.