John Welwood is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Vertaling Gera

Schrijver:
Titel: De Weg van het Hart
ISBN: 9789063255350
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire Uitgeverij te Utrecht uit 1997 Druk Krips Meppel
Bijzonderheden: Paperback 21x13 formaat 255 pagina's slappe kaft Omslagontwerp Arnoud Smits BNO
Prijs: € 44,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Journey of the heart Oorspronkelijke Titel 
Dat is de centrale vraag in De weg van het hart. Steeds meer mannen en vrouwen komen tot de ontdekking dat de traditionele rolpatronen in een huwelijk of relatie niet langer voldoen. Intieme relaties in deze tijd vragen om nieuw soort oprechtheid en het bewustzijn om persoonlijke capaciteiten te gebruiken in dienst van de liefde. De weg van het hart laat ons zien hoe we moeilijkheden in onze Relatie zien als mogelijkheden om te worden wie we eigenlijk zijn en ons vermogen tot intiem contact te vergroten. Dit is het pad van bewuste liefde.

Wie de moed heeft dit pad te gaan zal ervaren dat conflicten binnen een relatie niet meer in de eerste plaats vervelende onvermijdelijkheden zijn, maar de grondstof voor spirituele groei.
Reviews
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Welwood is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Vertaling Gerard Grasman & Typografie Julius de Goede - De Weg van het Hart John Welwood is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Vertaling Gerard Grasman & Typografie Julius de Goede - De Weg van het Hart John Welwood is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Vertaling Gerard Grasman & Typografie Julius de Goede - De Weg van het Hart John Welwood is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Vertaling Gerard Grasman & Typografie Julius de Goede - De Weg van het Hart John Welwood is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Vertaling Gerard Grasman & Typografie Julius de Goede - De Weg van het Hart

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.