Govinda, K. - Praktisch Handboek Chakra's

Schrijver:
Titel: Praktisch Handboek Chakra's
ISBN: 9789044709650
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas
Bijzonderheden: 2006 / 223pp / Paperback / In Zeer Goede tot Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 24,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

De invloed van chakra's op uw gezondheid - spirituele oefeningen voor meer innerlijke kracht - een yogaprogramma om uw chakra's te ontwikkelen.
Chakratherapie heeft een invloed op lichaam, geest en ziel en brengt meer harmonie, stabiliteit en energie in uw leven. In dit boek leest u alles over de zeven energiecentra in het menselijk lichaam. Na een grondige inleiding krijgt u heel wat oefeningen om uw chakra's te stimuleren en zo uw innerlijke kracht te versterken. - Welk chakratype bent u? Ontdek bij welk chakra uw persoonlijkheid het beste aansluit. - Breng uw energiestroom in balans. Leer de lichamelijke en psychische problemen die uw chakra's blokkeren te herkennen en op te lossen. - Verdiep u in de achtergrond van chakratherapie dankzij de allesomvattende informatie over aura's, prana en kundalini. - Krijg meer innerlijke harmonie en kracht. Volg de chakratherapie met etherische oliën, geneeskrachtige kruiden, Bachbloesems, klanktrillingen, affirmaties en massages. - Ontdek een nieuwe levensenergie door chakrayoga. Herbron uzelf met verschillende ontspannings- en ademhalingsoefeningen en meditatietechnieken.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Govinda, K. - Praktisch Handboek Chakra's

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.