Hamers, Rob - Inleiding in de esoterie / geestelijke groei

Schrijver:
Titel: Inleiding in de esoterie / geestelijke groei
ISBN: 9789402133783
Taal: Nederlands
Uitgever: Brave New Books
Bijzonderheden: 2015, 81pp, paperback
Prijs: € 17,00
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek wordt de ontwikkelingsgang van onze onsterfelijke Ziel op deze planeet en haar intensievere evolutie door de laatste duizenden jaren heen beschreven. De wetmatigheden als inwijding en uitzuivering die hierbij horen worden uitgelegd aan de hand van de theosofische ideeën van H.P.B. Blavatsky en A.A. Bailey.
Vanuit hedendaags perspectief worden criteria van een vruchtbare spiritualiteit geschetst die van belang zijn voor de evolutie van onze Ziel en de opgang naar onsterfelijkheid.
In vogelvlucht wordt schematisch weergegeven hoe de menselijke persoon naast een stoffelijke dimensie ook kosmische lagen in zich heeft die onze eeuwigheid en onsterfelijkheid garanderen.
Verder lezen

Aloysius Kruiden uit Heerlen

zakelijk
Op de Homepage van ons vind u ons aanbod van boeken over levensbeschouwing, streekhistorie en religie. Bestellen kan via email informatie@aloysius-kruiden.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hamers, Rob - Inleiding in de esoterie / geestelijke groei

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Aloysius Kruiden

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Aloysius Kruiden
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Aloysius Kruiden
  Kamer van Koophandel nummer: 14108189
  NL001874340B89
  http://www.aloysius-kruiden.nl/pages/uitgeverij.html
 • Na uw bestelling ontvangen u en Aloysius Kruiden een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aloysius Kruiden vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Aloysius Kruiden kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.