Daniken, Erich von - Terug naar de sterren / druk 1

Schrijver:
Titel: Terug naar de sterren / druk 1
ISBN: 9789020232530
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh - Hermes
Bijzonderheden: 1979 / gebonden met SO / 199 pag. / 449 gram / boek is gelezen en in goede staat; wel is het SO behoorlijk beschadigd (zie foto's)
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Mogelijkheden van het onwaarschijnlijke
Nadat Erich von Däniken reizen had gemaakt naar Rusland, Zuid-Amerika en India, schreef hij dit boek waarin hij zijn in Waren de goden kosmonauten zo explosief naar voren gebrachte theorieën over het bezoek van vreemde kosmonauten aan onze planeet niet nieuwe argumenten en nieuwe bronnen nogmaals tracht te bewijzen. Von Däniken heeft daarbij gebruik gemaakt van gegevens over de nieuwste ontwikkelingen in biologie en chirurgie en de gedeeltelijk nog geheime ontdekkingen van de interstellaire ruimtevaart. De lezer zal met verbazing kunnen constateren dat vele in Waren De Goden Kosmonauten nog als utopie aangeduide mogelijkheden sinds het verschijnen van dit eerste boek in laboratoria al geverifieerd werden. Samen met de auteur gaat de lezer op onderzoek naar de sporen van ons verleden die tenslotte de weg 'terug naar de sterren' wijzen. Het is weer een boek dat niet hartstocht werd geschreven en waarin Von Däniken geen blad voor de mond neemt: een uitdaging aan iedereen, die nog geen vertroebelde kijk heeft op het schijnbaar onverklaarbare.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Daniken, Erich von - Terug naar de sterren / druk 1 Daniken, Erich von - Terug naar de sterren / druk 1 Daniken, Erich von - Terug naar de sterren / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.