Vries, Menno de - De Grachtengordel van Amsterdam. Een buurt in

Schrijver:
Titel: De Grachtengordel van Amsterdam. Een buurt in beeld
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam Publishers
Bijzonderheden: In uitstekende staat. 95 pagina's, 21,5x24,5x1,4 cm., oblong formaat. Gebonden hardcover met stofomslag. Eerste druk 2006. Inclusief de losse wandelgids die meestal ontbreekt
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 1993 verscheen het eerste deel in de unieke serie 'Een buurt in beeld', (foto)boeken over Amsterdam. Dit is deel 4. "Fotoboek met apart daarvan uitgegeven wandelgids waarin de Amsterdamse grachtengordel centraal staat. Beide kunnen zowel in combinatie als onafhankelijk van elkaar worden gelezen. Het fotoboek is een echt kijkboek. Het bevat zo'n honderd zwart-witfoto's die vanaf eind negentiende eeuw in deze buurt zijn genomen. In korte toelichtingen worden locatie, datering, achtergronden en zo mogelijk de maker vermeld. Het boek bevat ook een beknopte ontstaansgeschiedenis van de buurt. Het handzame wandelgidsje beschrijft drie wandelingen door dezelfde buurt. Ook de wandelgids gaat kort in op de ontstaansgeschiedenis van de buurt. Daarnaast worden die panden op de route besproken, die een interessante geschiedenis, bouwstijl of functie hebben. Tevens bevat het een plattegrond met ingetekende routes en een lijst met bouwkundige termen. Het is geïllustreerd met hedendaagse zwart-witfoto's van de besproken panden en details."
(Bron: Biblion recensie, Karin van Hoof)
Verder lezen

Henry Chinaski uit Amsterdam

Logo Henry Chinaski

Welkom in de virtuele boekwinkel van Henry Chinaski.
Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Boeken kunnen op afspraak worden opgehaald (Rivierenbuurt, Amsterdam) tegen contante, gepaste betaling, of betaling vooraf. Verzending vindt altijd plaats via PostNL en met track & trace. Bij verzending worden verzendkosten in rekening gebracht. Indien mogelijk worden zendingen gecombineerd.
Check na het bestellen uw spambox. Het komt voor dat e-mails onbedoeld daarin terecht komen.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vries, Menno de - De Grachtengordel van Amsterdam. Een buurt in beeld Vries, Menno de - De Grachtengordel van Amsterdam. Een buurt in beeld Vries, Menno de - De Grachtengordel van Amsterdam. Een buurt in beeld Vries, Menno de - De Grachtengordel van Amsterdam. Een buurt in beeld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Henry Chinaski

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Henry Chinaski
  • Na uw bestelling ontvangen u en Henry Chinaski een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Henry Chinaski vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Henry Chinaski kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.