Michael Dimercurio - Aanval van de Seawolf & De jacht van de Ph

Schrijver:
Titel: Aanval van de Seawolf & De jacht van de Phoenix omnibus
ISBN: 9789061123231
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2005. Taal: Nederlands.
Prijs: € 12,99
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De ergste nachtmerrie van de Amerikaanse regering is waarheid geworden: een van de beste onderzeeboten van de VS, de USS Tampa, is tijdens een geheime spionagemissie in handen gevallen van Chinese communisten. In de Golf van Bohai worden gezagvoerder Sean Murphy en zijn bemanning gevangen gehouden onder omstandigheden die het ergste doen vrezen.

De oorlog tussen de Verenigde Staten en het Verenigd Islamitisch Front heeft zijn hoogtepunt bereikt. In het diepste geheim bereiden de Amerikanen een aanslag voor op het islamitische hoofdkwartier om opperbevelhebber Mohammed-al-Sihoud uit te schakelen. Maar dan zet het Front een nieuw wapen in....
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Michael Dimercurio - Aanval van de Seawolf & De jacht van de Phoenix omnibus Michael Dimercurio - Aanval van de Seawolf & De jacht van de Phoenix omnibus