Altman, Donald - De Spirituele Betekenis van Voedsel

Schrijver:
Titel: De Spirituele Betekenis van Voedsel
ISBN: 9789055017690
Taal: Nederlands
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden: 1999 / 224pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

We doen het elke dag - we eten. We moeten eten om te overleven. Maar wist u dat u voedsel kunt gebruiken als een weg naar een hoger bewustzijn? Dit kunt u bereiken als u de eenvoudige vingerwijzingen navolgt die dit krachtige boek aanreikt. Zenboeddhist Donald Altman biedt ons een manier waarop we een nieuwe relatie tot stand kunnen brengen met hetgeen we eten, door ons te tonen hoe we zelfbewuster kunnen eten. Hij onderzoekt de betekenis van eten en de rol die voedsel speelt in verschillende religieuze tradities. Altman verzamelde voor dit boek rituelen, gebeden en oefeningen die er alle op gericht zijn eten naar een spiritueel niveau te tillen. In DE SPIRITUELE BETEKENIS VAN VOEDSEL laat hij ons zien hoe wij ons eigen spirituele dieet kunnen creëren met behulp van ‘innerlijkemaaltijdoefeningen’. Beleef het geluk van geven en ontvangen, leer de kunst van het vasten. Donald Altman legt uit waarom in bepaalde tradities sommig voedsel wordt verboden terwijl andere etenswaren juist worden aanbevolen. Hij toont ons hoe een nieuwe relatie met voedsel ons beter in verbinding kan brengen met de natuur en met de aarde en hoe wij ons kunnen bevrijden van ongezonde eetgewoonten of verslavingen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Altman, Donald - De Spirituele Betekenis van Voedsel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.