Christel van Bourgondie - Leesleeuw Kanjers Het Raadsel Van De

Schrijver:
Titel: Leesleeuw Kanjers Het Raadsel Van De Witte Vlinder
ISBN: 9789027606228
Uitgever: Zwijsen Uitgeverij
Bijzonderheden: Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2006. Taal: Nederlands.
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Katja blijft staan. Ze grijpt me vast om niet te vallen, haar ogen strak gericht op de stam van een dikke eik. Ze loopt op de boom af en ze maakt een kommetje van haar handen. Het kommetje legt ze op de stam. 'Een wonder,' fluistert ze vlak bij mijn oor. 'Een wit vlindertje in een herfststorm.' Met dit verhaal ga je tweehonderd jaar terug in de tijd. Michael en zijn familie reizen van Rusland naar de Lage Landen. Het is een verre, moeilijke reis.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Christel van Bourgondie - Leesleeuw Kanjers Het Raadsel Van De Witte Vlinder