Aldo Palazzeschi - Gezusters Materassi

Schrijver:
Titel: Gezusters Materassi
ISBN: 9789023453314
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2009. Taal: Nederlands.
Prijs: € 4,40
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
1918, Santa Maria a Coverciano, een dorpje gelegen in een vallei dicht bij de stad Florence. De zusters Teresa en
Carolina Materassi besteden al hun tijd aan hun succesvolle borduurbedrijf. Samen met hun derde zus Giselda leven
ze een grijs bestaan, zonder enige vorm van vermaak. Tot ze op een dag worden opgeschrikt door de dood van hun vierde zus Augusta, die haar veertienjarige zoon Remo achterlaat. De zussen nemen de wees in huis, waarna hun leven compleet op zijn kop komt te staan. De innemende jongeman steelt de harten van zijn tantes, en zij wijden zich dan ook vol overgave aan zijn opvoeding. Al hun hoop is gevestigd op de toekomst van hun geliefde neef, maar de tegendraadse puber blijkt slechts geïnteresseerd in auto s, meisjes en uitgaan.
Aldo Palazzeschi beschijft in Gezusters Materassi het bijzondere huishouden in een aanstekelijk scherpe en levendige stijl. Het is een vergeten meesterwerk dat zich kan meten met de grote romans van auteurs als Alberto Moravia en Italo Svevo.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aldo Palazzeschi - Gezusters Materassi Aldo Palazzeschi - Gezusters Materassi