John James - Liefde & oorlog

Schrijver:
Titel: Liefde & oorlog
ISBN: 9789027418524
Uitgever: John Jakes
Bijzonderheden: Veel bladzijden met potlood, pen of marker bewerkt. Kan ook een beschadiging, of grote vouw hebben.. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 1984. Taal: Nederlands.
Prijs: € 4,95
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In Liefde & Oorlog, het tweede deel van de romanserie Noord & Zuid, staan wederom twee welvarende, invloedrijke families centraal. De Hazards, afstammelingen van een berooide Engelse vluchteling die zijn fortuin maakte als industrieel en handelsman, en de Mains, plantagehouders in het zuidelijke Carolina en aristocraten met grote macht en aanzien.
Vanaf het moment dat hun zoons elkaar ontmoeten en met elkaar bevriend raken, is het lot der families onverbrekelijk met elkaar verbonden. Maar het steeds dreigender wordende conflict tussen de Noordelijke en de Zuidelijke staten komt tenslotte tot een uitbarsting in een gruwelijke, allesvernietigende oorlog, die het land uiteenscheurt en alle banden van liefde, vriendschap en trouw doorsnijdt.
Liefde en Oorlog wordt in de bekwame handen van John Jakes tot een belangrijke, indrukwekkende ervaring. Zelden werd de Amerikaanse Burgeroorlog zo meeslepend en waarheidsgetrouw in romanvorm beschreven als in dit meesterlijke epos.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John James - Liefde & oorlog John James - Liefde & oorlog