G.M.C.M. Staats - Inleiding Belastingheffing ondernemingen en p

Schrijver:
Titel: Inleiding Belastingheffing ondernemingen en particulieren.
ISBN: 9789012401234
Uitgever: Sdu Uitgevers
Bijzonderheden: Veel bladzijden met potlood, pen of marker bewerkt. Kan ook een beschadiging, of grote vouw hebben.. met (lees)vouw Conditie: Redelijk. Editie: 18. Jaar: 2018. Taal: Nederlands.
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Inleiding Belastingheffing ondernemingen en particulieren. 18e druk is een boek uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012401234

Dit studieboek biedt een inleidende beschrijving van de belastingheffing van ondernemingen en particulieren. Daarbij hebben de auteurs gekozen voor een enigszins alternatieve benadering. Men volgt de belevenissen van 'Peter en Carolien' en de wordingsgeschiedenis van hun onderneming. Zij starten een horecaonderneming in de vorm van een vennootschap onder firma, zetten deze om in een bv, waarna een structuur met verschillende bv's ontstaat. Daarna gaan zij met hun activiteiten over de grens.

Daarnaast komen fiscale aspecten aan bod die specifiek zijn voor natuurlijke personen: het genieten van loon, het hebben van vermogen, echtscheiding en overlijden. Hoewel de nadruk van dit boek op de heffing van inkomsten- en vennootschapsbelasting ligt, komen ook andere belastingen, zoals de loonbelasting, de omzetbelasting, de erfbelasting en het formele belastingrecht aan de orde. Ter afronding van het geheel is de invloed van het Europese recht op de directe belastingen beschreven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

G.M.C.M. Staats - Inleiding Belastingheffing ondernemingen en particulieren.