Marjon Hoffman - Sem = Er Uit

Schrijver:
Titel: Sem = Er Uit
ISBN: 9789021666112
Uitgever: Ploegsma, Uitgeverij
Bijzonderheden: Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2008. Taal: Nederlands.
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Rockne Paradise heeft een eenzaam beroep: hij is huurmoordenaar. Hij is goed in zijn werk en doet het met plezier. Wanneer zijn zwangere vrouw Kelly waardeloze certificaten voor een Surinaamse goudmijn blijkt te hebben gekocht, besluit Rockne de verkoper op te sporen en zijn geld op te eisen. Al snel blijkt dat speuren iets heel anders is dan moorden. Bovendien wordt de zaak bemoeilijkt doordat zijn vrouw met hem mee wil als ze hoort dat het spoor naar het warme Florida leidt. In Key Largo vindt Rockne een familielid van de oplichter en ongewild wordt hij het middelpunt van een conflict tussen een aantal maffiabazen. Rockne kan zich alleen staande houden door terug te vallen op zijn oude beroep…Kelly’s 30.000 is een vlijmscherpe en bijzonder geestige novelle van een van de beste misdaadauteurs van Nederland.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marjon Hoffman - Sem = Er Uit