Karl Kerschl, Karl Kerschl - Assassin's creed 02. the fall 2/2

Schrijver:
Titel: Assassin's creed 02. the fall 2/2
ISBN: 9789460780684
Uitgever: Dark Dragon Books
Bijzonderheden: Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2012. Taal: Nederlands.
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit verhaal uit het officiële Assassin's Creed® universum bestaat uit 2 delen.
THE FALL deel 1B
Het leven van Daniel Cross staat in het teken van plotselinge woedeaanvallen en vreemde hallucinaties.Zijn gedrag wordt op-gemerkt door medewerkers van de Orde der Assassijnen, die denken dat Daniel één van hen is, al komt hij niet voor in hun personeelsbestand. Wie is Daniel nu werkelijk en wat is zijn band met Nikolai Orelov, een Russische Assassijn die aan het eind van de negentiende eeuw jacht maakte op de geheimzinnige staf van tsaar Alexander III?
'Cameron Stewart heeft een prettig ogende lijnvoering en er zit veel actie in zijn scènes.' Stripspeciaalzaak.be
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Karl Kerschl, Karl Kerschl - Assassin's creed 02. the fall 2/2 Karl Kerschl, Karl Kerschl - Assassin's creed 02. the fall 2/2