Jong-Ping Hsu - De jezuïeten

Schrijver:
Titel: De jezuïeten
ISBN: 9789035126398
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheden: Kan veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2004. Taal: Nederlands.
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Sinds de oprichting in 1534 door Ignatius van Loyola is de orde der Jezuïeten onderwerp van tal van intriges en verdachtmakingen. Jezuïeten zijn zowel verguisd als verheerlijkt op een schaal die bij geen enkele andere religieuze orde voorkwam.
De Jezuïeten zijn altijd bijzonder invloedrijk geweest. Ze ontwrichtten de zekerheden en hiërarchieën van de rooms-katholieke kerk en veranderden het intellectuele, culturele en spirituele landschap van Europa, Azië en Amerika voorgoed. Ondanks allerlei eigentijdse crisissen en controverses zijn de Jezuïeten vandaag de dag nog steeds actief in de wetenschap, de politiek en het onderwijs en spelen zij een belangrijke rol in de complexe veranderingen binnen de moderne katholieke kerk.
De Jezuïeten is een adembenemend relaas van mythes en halve waarheden, van adoratie en verbanning, van buitengewone resultaten en spectaculaire mislukkingen.
Jonathan Wright beschrijft met verve een van de duurzaamste en opmerkelijkste fenomenen in de menselijke geschiedenis.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jong-Ping Hsu - De jezuïeten