Frank Dam - 17

Schrijver:
Titel: 17
ISBN: 9789089100856
Uitgever: d'Jonge Hond
Bijzonderheden: Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2008. Taal: Nederlands.
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het zeventiende levensjaar markeert de definitieve overgang van de kindertijd naar de volwassenheid. De onbezonnenheid van de jeugd maakt plaats voor de verantwoordelijkheden van de volwassene. Keuzes moeten worden gemaakt, het verwachtingspatroon wordt opgevoerd, de onschuld verdwijnt voor altijd. Frank Dam zocht vrouwen op die vandaag bij iedereen bekend zijn, maar toen, op hun zeventiende, op een enkele uitzondering na nog geen idee hadden wat er allemaal in het verschiet lag. Ze hadden wensen, idealen, ruzies, gedoe met vriendjes, ze gingen door dezelfde fase als hun leeftijdgenoten. Toch hadden ze stuk voor stuk een talent dat ervoor zorgde dat ze het maaiveld ontstegen. Frank Dam (Hoek van Holland 1952) legt in korte, rake schetsen de verhalen vast van onder anderen Sonja Barend, Gretta Duisenberg, Sylvia Tóth, Irene van Lippe-Biesterveld en Sylvia Kristel. Met een voorwoord van Maarten 't Hart.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Frank Dam - 17