W. Pauwels, W. Pauwels - Wonen aan zee

Schrijver:
Titel: Wonen aan zee
ISBN: 9789077213490
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2006. Taal: Nederlands.
Prijs: € 27,15
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wonen aan het water appeleert aan een haast universeel verlangen om één te worden met de natuur. Of het nu gaat om een exclusieve villa aan de Costa Brava, een hedendaags vakantiehuis in Kaapstad, een Zuid-Europees strandhuis, een idyllisch optrekje in Australië ... steeds gaan de eigenaars en hun (interieur)architecten op zoek naar de essentie van het leven in nauw contact met de zee: een ongedwongen woonstijl, sober en zuiver, gepast bescheiden bij het aanschouwen van de constante veranderende natuurelementen en de grenzeloze horizon ...
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

W. Pauwels, W. Pauwels - Wonen aan zee W. Pauwels, W. Pauwels - Wonen aan zee