liz fenwick, Kristin Hannah - Aan het einde van het tuinpad

Schrijver:
Titel: Aan het einde van het tuinpad
ISBN: 9789022576205
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: Zeer goed, kan zeer lichte gebruikssporen hebben. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2015. Taal: Nederlands.
Prijs: € 2,85
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In Aan het einde van het tuinpad nemen zes bestsellerauteurs je mee in hun wereld van liefde, romantiek en hartstocht.


In Liefdeslessen vertelt Santa Montefiore hoe Leah als een blok valt voor een verleidelijke kunstenaar. Kristin Hannah laat in De glazen kast zien dat moederliefde een van de sterkste krachten op aarde is. Charlotte de Monchy bewijst in Feline dat je moeder in sommige gevallen echt beter weet wat goed voor je is, zowel in het leven als in de liefde. In Aggie, van Liz Fenwick, brengt een overleden vrouw twee mensen samen die elkaar in andere omstandigheden nooit ontmoet zouden hebben. Victoria Hislops De laatste dans is een bitterzoete herinnering aan gemiste kansen en verloren liefdes. In Hun eerste ontmoeting vertelt Debbie Macomber dat je misschien lang moet wachten op je grote liefde, maar dat als je hem vindt het geluk binnen handbereik is.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

liz fenwick, Kristin Hannah - Aan het einde van het tuinpad liz fenwick, Kristin Hannah - Aan het einde van het tuinpad