Dale Pinnock - Eet jezelf gezond. 80 heerlijke & geneeskrachtig

Schrijver:
Titel: Eet jezelf gezond. 80 heerlijke & geneeskrachtige recepten voor een goede gezondheid. Eten als medicijn 2
ISBN: 9789048822348
Uitgever: Carrera
Bijzonderheden: Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2014. Taal: Nederlands.
Prijs: € 76,85
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
80 HEERLIJKE & GENEESKRACHTIGE RECEPTEN VOOR EEN GOEDE GEZONDHEID

Voedingsdeskundige en voormalig chef-kok Dale Pinnock is overtuigd van de medicinale kracht van voeding en hoe een gezond eetpatroon kan bijdragen aan een goede gezondheid. In Eet jezelf gezond combineert hij zijn wetenschappelijke kennis met zijn culinaire ervaring, en toont hij zijn inspirerende visie op koken en gezondheid. Dale gebruikt producten die lekker zijn én een medicinale werking hebben. Hij heeft gerechten gecreëerd voor elke levensstijl en voor elk moment van de dag. Bij elk recept legt Dale uit
welke voordelen voor de gezondheid zijn te behalen met het zogenoemde steringrediënt in het gerecht en een systeem van eenvoudige symbolen geeft aan welk deel van het lichaam er het meest van profi teert.

Met 80 eenvoudig te volgen recepten biedt Eet jezelf gezond praktische, maar vooral heerlijke oplossingen voor de problemen waar je dagelijks tegenaan loopt in je zoektocht naar gezond voedsel.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dale Pinnock - Eet jezelf gezond. 80 heerlijke & geneeskrachtige recepten voor een goede gezondheid. Eten als medicijn 2