Z. Bran - Straten Van Havana

Schrijver:
Titel: Straten Van Havana
ISBN: 9789069744858
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: Zeer goed, kan zeer lichte gebruikssporen hebben. met (lees)vouw Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2002. Taal: Nederlands.
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Che Guevara en Fidel Castro; sigaren, rum en suiker; de Buena Vista Social Club en salsa in de tropische avondlucht: Cuba is een wereld in een eiland. Geïntrigeerd door de verschillende verhalen die toeristen over Cuba vertellen, besluit Zoë Brân naar Cuba af te reizen om aan den lijve te ondervinden hoe het er in werkelijkheid is. Ze ontdekt een land vol tegenstellingen, en schildert een zeer onderhoudend en levendig portret van dit boeiende eiland.
De journaliste Zoë Brân werd geboren in Wales en woont momenteel in Londen, waar zij doceert aan een universiteit. Eerder schreef zij reisverslagen over onder meer Vietnam, Birma en Joegoslavië.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Z. Bran - Straten Van Havana Z. Bran - Straten Van Havana