W. Somerset Maugham - Villa op de heuvel

Schrijver:
Titel: Villa op de heuvel
ISBN: 9789045003856
Uitgever: Atlas
Bijzonderheden: Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2000. Taal: Nederlands.
Prijs: € 4,60
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De villa op de heuvel is een korte roman over een beeldschone, jonge Engelse weduwe, die na de dood van haar man in een villa in Toscane verblijft om weer op krachten te komen. Hoewel haar een hoogst aantrekkelijk huwelijksaanzoek is gedaan dat haar status en aanzien zal opleveren, geeft ze zich uit goedheid van haar hart aan een jonge Oostenrijkse vluchteling die ze in een restaurant als violist heeft zien optreden. De gevolgen zijn dramatisch...

De villa op de heuvel zou oorspronkelijk als feuilleton verschijnen in een New Yorks tijdschrift, maar de uitgever die het verhaal besteld had, achtte de inhoud dermate schokkend dat hij van plaatsing afzag. Uiteindelijk bleek het echter een van de populairste boeken die Somerset Maugham schreef.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

W. Somerset Maugham - Villa op de heuvel