Dirk Hermans - Help!

Schrijver:
Titel: Help!
ISBN: 9789460898136
Uitgever: Uitgeverij Boekscout
Bijzonderheden: Kan veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.
Prijs: € 12,99
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Help mijn engelbewaarder wil met brugpensioen' van Dirk Hermans is de kroniek van zijn leven én van zijn leverziekte die uitmondde in een transplantatie. Een leven waaruit hij de belangrijkste gebeurtenissen de revue laat passeren aan de hand van flashbacks die hij heeft wanneer hij in het UZ Gasthuisberg op de operatietafel ligt, wachtend op een nieuwe lever. Het betreft leuke, soms hilarische herinneringen aan zijn studententijd, zijn jaren bij de Breese KSA, als leerkracht, als muziekjournalist. Maar ook de trieste momenten zoals de dood van zijn vader en van zijn beste vriend, iets dat zijn hele leven overhoop zette, komen aan bod.Parallel loopt het verhaal van zijn leverziekte, de angst, het lange wachten op een nieuwe lever, de operatie, het lange, moeizame proces van het herstel en de evolutie van zijn relatie onder invloed van zijn ziekte. Het boek is anekdotisch en filmisch geschreven, met veel gevoel voor humor en de nodige zelfrelativering.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.