Jane Juska - Een Dame Op Vrijersvoeten

Schrijver:
Titel: Een Dame Op Vrijersvoeten
ISBN: 9789069745763
Uitgever: Uitgeverij Arena
Bijzonderheden: lichte vochtschade Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2004. Taal: Nederlands.
Prijs: € 8,95
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Jane Juska is een intelligente, energieke vrouw die al jaren gescheiden is. Op een dag besluit ze dat haar celibataire leven lang genoeg heeft geduurd: ze zet een contactadvertentie in haar favoriete krant, The New York Review of Books.
De reacties zijn overweldigend, en Jane Juska besluit een paar van de mannen die haar een brief hebben gestuurd te ontmoeten. In Een dame op vrijersvoeten beschrijft ze op innemende en aanstekelijke wijze haar ervaringen.

Met haar openhartige boek doorbreekt Jane Juska een van de laatste taboes: oudere, alleenstaande mensen hebben net zoveel behoefte aan seks en intimiteit als de jongere generatie. Jane Juska's eerlijke verhaal zal waarschijnlijk voor heel wat opgetrokken wenkbrauwen zorgen, maar het zal zonder enige twijfel een grote groep vrouwen aanspreken, die gefascineerd zal zijn door haar gewaagde avonturen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jane Juska - Een Dame Op Vrijersvoeten