Astrid Lindgren, Astrid Lindgren - Pippi Langkous

Schrijver:
Titel: Pippi Langkous
ISBN: 9789021670423
Uitgever: Ploegsma
Bijzonderheden: Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Kaft ziet er iets anders uit. Geen rood en geel, maar wit. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2012. Taal: Nederlands.
Prijs: € 11,95
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het eerste boek over Pippi Langkous, geïllustreerd door Lauren Child.

Pippi Langkous is het sterkste meisje van de wereld. Ze woont helemaal alleen in Villa Kakelbont. Nou ja, alleen... Haar paard en haar aapje meneer Nilsson wonen er ook. De grote mensen van het stadje vinden dat Pippi naar een kindertehuis moet, maar als ze hoort dat je daar geen paarden en apen mag hebben, piekert ze er natuurlijk niet over!


Deze nieuwe editie is helemaal in kleur geïllustreerd door Lauren Child, vooral bekend van de boeken en tv-serie over Charlie & Lola.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Astrid Lindgren, Astrid Lindgren - Pippi Langkous Astrid Lindgren, Astrid Lindgren - Pippi Langkous