Mick Jagger, Keith Richards - 50

Schrijver:
Titel: 50
ISBN: 9789077330289
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2012. Taal: Nederlands.
Prijs: € 31,85
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Op donderdag 12 juli 1962 stonden The Rolling Stones voor het eerst op het podium in de Marquee Club, aan Oxford Street in Londen. In de vijftig jaar die daarop volgden hebben The Stones voor meer live publiek gestaan dan welke band dan ook… ooit. Ze speelden eerst in de kleinste bluesclubs, maar deden ook een aantal van de grootste stadiontournees uit de geschiedenis. Ze hebben op 1 gestaan in elk land met een hitlijst, met zowel hun singles als hun albums. The Stones stonden aan de basis van de hedendaagse popcultuur en hebben haar mede bepaald. Nu, een fenomenale halve eeuw later, kijken zij terug op hun indrukwekkende carrière.
The Rolling Stones 50 is het enige geautoriseerde boek bij het vieren van deze mijlpaal. Met unieke toegang tot nog nooit eerder vertoond materiaal en vol met onder meer fantastische reportagefotografi e, contactafdrukken, negatieven en fragmenten uit elke periode uit de bestaansgeschiedenis van de band.
Met meer dan 1000 illustraties, waaronder ook een paar van de opmerkelijkste souvenirs van The Rolling Stones: internationale posters, schetsontwerpen van albumhoezen, kauwgomplaatjes, puzzels en andere tot op heden ongepubliceerde schatten – speciaal voor dit boek op de foto gezet.
De foto’s zijn van legendes uit de fotografie zoals Gered Mankowitz, Jean-Marie Périer, Dezo Hoffman, Michael Cooper, Terry O’Neill, Bent Rej, Philip Townsend en vele anderen. Deze unieke verzameling maakt dit het ultieme boek om de 50 jaar van The Rolling Stones te vieren.
Van Mick, Keith, Ronnie, en Charlie – dit is een spectaculaire dankbetuiging voor al hun fans over de hele wereld.
“Dit is ons verslag van 50 fantastische jaren. Toen we begonnen waren we een bluesbandje dat optrad in kleine clubs. Nu vullen we de grootste stadions van de wereld met een show die wij al die jaren geleden nooit voor mogelijk hadden gehouden. In dit boek, samengesteld door onszelf, staan de mooiste foto’s en anekdotes uit ons eigen, en alle andere archieven.”
– Mick, Keith, Charlie & Ronnie
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mick Jagger, Keith Richards - 50