Westera, Bette, prenten van Sylvia Weve - Aan de kant, ik ben j

Schrijver:
Titel: Aan de kant, ik ben je oma niet!
ISBN: 9789025750756
Taal: Nederlands
Uitgever: Gottmer
Bijzonderheden: 2012, 60pp, Gebonden
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info: een kleine beschadiging aan de kaftrand, verder in zeer goede staat

De Boekeneend uit Haarlem

Logo De Boekeneend

Welkom bij De Boekeneend!
Ik heb na een opruiming boeken over. Ik hoop dat deze bij u een tweede leesleven krijgen. Wilt u meer weten over een boek of een foto van een bepaald deel, vraag dat dan vooral; ik help u graag.
De aangegeven prijs van de boeken is excl. verzendkosten. Tip: de verzendkosten van 6,75 gelden voor uw hele bestelling; kijk dus even of u nog meer boeken van De Boekeneend wilt hebben en bestel ze tegelijk.
Bestellingen in Haarlem worden gratis bezorgd op afspraak, zet uw telefoonnummer in de bestelling voor het maken van die afspraak.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Westera, Bette, prenten van Sylvia Weve - Aan de kant, ik ben je oma niet! Westera, Bette, prenten van Sylvia Weve - Aan de kant, ik ben je oma niet! Westera, Bette, prenten van Sylvia Weve - Aan de kant, ik ben je oma niet! Westera, Bette, prenten van Sylvia Weve - Aan de kant, ik ben je oma niet!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekeneend

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekeneend
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekeneend een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekeneend vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekeneend kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.