Anneke Huyser - De Oerelementen in ons Leven / aarde, water, vu

Schrijver:
Titel: De Oerelementen in ons Leven / aarde, water, vuur, lucht en ether
ISBN: 9789020270051
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1995 / 139pp / Hardcover / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 30,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Dag in dag uit wordt de mens, als levend wezen, geconfronteerd met de eigenschappen van de reeds in de Oudheid bekende elementen: aarde, water, vuur, lucht en ether. Als we het koud krijgen zoeken we de warmte van een vuur en om te ademen genieten we van een teug frisse lucht. In de vruchtbare aarde groeit ons voedsel en als we ons willen reinigen nemen we een verkwikkende douche. Het vijfde element, ether, wordt vaak gezien als de quintessens, het wezenlijke, als middelaar tussen de andere elementen. Het is de levenskracht die zich kan manifisteren in onzichtbare, maar wel aanwezig zijnde aspecten van ons bestaan. Elk element heeft veel symbolische eigenschappen en elk element kan ook vanuit verschillende invalshoeken bekeken worden: wetenschappelijk, religieus, spiritueel, magisch, psychologisch, medisch, cultureel, geologisch, alchemistisch, astrologisch, enzovoort. In dit boek wordt ingegaan op die vele aspecten. Verder wordt uitgebreid aandacht besteed aan het karakter van elk element afzonderlijk en de samenhang met de andere elementen. Door middel van eenvoudige natuurmeditaties en visualisatie-oefeningen krijgt de lezer een handvat aangereikt om in contact te komen met de oerprincipes van de elementen, om deze ook innerlijk te kunnen ervaren.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anneke Huyser - De Oerelementen in ons Leven / aarde, water, vuur, lucht en ether

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.