Brouwer, Karel - Aanhoudend bewolkt

Schrijver:
Titel: Aanhoudend bewolkt
ISBN: 9789027443465
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheden: Perfecte nieuwstaat! Mooi gebonden boek met omslag en leeslint, 1995, 159pp.
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Aanhoudend bewolkt beschrijft de belevenissen van een doorsnee Nederlands gezin. Alfred Schilder, een bijna veertigjarige medewerker aan de universiteit, is een gedesillusioneerde man, wiens leven in een sleur terecht is gekomen. Zijn vrouw Hanna, een ex-danseres die met weemoed terugdenkt aan haar schoonheid en gratie van weleer, probeert aan de werkelijkheid te ontsnappen door zich op de bank met een glaasje sherry naar de paradijselijke oorden van de Boeketserie te verplaatsen. Hun zoon Gijs is een morsige puber, die samen met zijn randcriminele makkers altijd in de weer is om met een spuitbus de buurt wat op te vrolijken.

Zijn de lotgevallen die dit trio die maandag overkomen toeval, of zijn ze het gevolg van hun door onrust en verlangen geleide zoektocht naar iets dat hun troosteloze bestaan kan doorbreken?

Aanhoudend bewolkt is een roman over verveling en treurnis, die de lezer niettemin met veel vrolijkheid zal lezen.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

Logo Feestboek

***Een deel van de opbrengst van Feestboek gaat naar goede doelen*** ***Bij Feestboek is het mogelijk om uw bestelling als cadeau te verzenden*** *** Het volledige aanbod van Feestboek vindt u op: http://feestboek.boekwinkeltjes.nl *** Literatuur * Biografieën * Kunst * Muziek * Films * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Verzamelbundels * Stripalbums * Kookboeken * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brouwer, Karel - Aanhoudend bewolkt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.