Kok, K. - Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Schrijver:
Titel: Anatomie, Fysiologie en Pathologie
ISBN: 9789035220553
Taal: Nederlands
Uitgever: Elsevier Gezondheidszorg
Bijzonderheden: 13de Druk / 3de Oplage / 2001 / 409pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat - hele lichte ezelsoortjes
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Voor veel leerlingen is een goed geschreven en geïllustreerd leerboek voor anatomie, fysiologie en pathologie een onmisbare hulp bij het zich eigen maken van de vaak als moeilijk ervaren leerstof. Bij de dertiende druk van dit bekende leerboek voor verzorgenden is niet alleen de tekst, maar ook de illustrering ingrijpend herzien. Elk hoofdstuk wordt voorafgegaan door een aantal leerdoelen. Het gebruik van trefwoorden in de marge maakt dat de leerling de leerstof gemakkelijker zal kunnen opnemen en verwerken.
Het boek bestaat uit twee delen: deel A Anatomie en fysiologie en deel B Pathologie. De hoofdstukken van deze twee delen corresponderen volledig met elkaar. De leerstof is aangepast aan de 'Regeling opleiding diploma ziekenverzorging'.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kok, K. - Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.