Daniëlle Houbrechts - Danielles Kruidenomnibus / de natuur rit

Schrijver:
Titel: Danielles Kruidenomnibus / de natuur ritselt haar geheimen
ISBN: 9789020936223
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: 1999 / 280pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 19,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Daniëlle Houbrechts haalt in haar bomenboek en kruidenboek de lezer uit zijn stoel en neemt hem mee de natuur in. In haar kruidenboek vertelt ze op een zeer toegankelijke manier over de kruiden die je plukkensklaar in de natuur kunt vinden en hoe je ze kunt verwerken. Niet alleen de genezende kracht van kruiden wordt besproken, maar ook de reinigende, gastronomische en cosmetische functie van kruiden komt aan bod. In haar bomenboek heeft ze het dan weer over de oeroude kracht van bomen en hun praktische toepassingen. Ze vertelt de fascinerende mythen en legenden die van oudsher met bomen verweven zijn, denk maar aan de kerstboom of meiboom. Maar voor ieder van de 30 bomen of struiken die in dit boek besproken worden, geeft zij ook de culinaire en geneeskrachtige toepassingen.
Wegens het enorme succes van beide boeken werd besloten om ze samen opnieuw uit te geven, in de vorm van een aantrekkelijke en goedkope omnibus. Een ideaal naslagwerk voor iedereen die graag over bomen en kruiden leest.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Daniëlle Houbrechts - Danielles Kruidenomnibus / de natuur ritselt haar geheimen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.