Albrecht Dürer (houtsnedes); De apostel Johannes (tekst) - Druk- en Bi

Schrijver:
Titel: Albrecht Dürers Apokalyps: Openbaring van Johannes - Oplage 60 + XII
Taal: Nederlands
Uitgever: Factotum Pers
Bijzonderheden: 2018, Zeer Goede Staat, Gebonden, Oplage 60 + XII - Dit exemplaar Nr: 37
Prijs: € 115,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Albrecht Dürer (houtsnedes); De apostel Johannes (tekst)
Openbaring van Johannes
Factotum Pers, 2018
Formaat: 33,5 × 46 cm
Aantal pagina’s: 36
Oplage: 60 + XII exemplaren
ISBN 9789082406643

Imposante uitgave van het bijbelboek Openbaring. Met vijftien houtsneden op ware grootte van de beroemde Duitse renaissancekunstenaar Albrecht Dürer. Deze uitgave is qua opzet analoog aan de oorspronkelijke laat 15e eeuwse editie getiteld: Apokalyps. Maar de tekst van de Openbaring van Johannes, het laatste bijbelboek, is in het Nederlands.
Gedrukt in zwart en rood.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Albrecht Dürer (houtsnedes); De apostel Johannes (tekst) - Druk- en Bindwerk Geert de Koning - Albrecht Dürers Apokalyps: Openbaring van Johannes - Oplage 60 + XII Albrecht Dürer (houtsnedes); De apostel Johannes (tekst) - Druk- en Bindwerk Geert de Koning - Albrecht Dürers Apokalyps: Openbaring van Johannes - Oplage 60 + XII Albrecht Dürer (houtsnedes); De apostel Johannes (tekst) - Druk- en Bindwerk Geert de Koning - Albrecht Dürers Apokalyps: Openbaring van Johannes - Oplage 60 + XII Albrecht Dürer (houtsnedes); De apostel Johannes (tekst) - Druk- en Bindwerk Geert de Koning - Albrecht Dürers Apokalyps: Openbaring van Johannes - Oplage 60 + XII Albrecht Dürer (houtsnedes); De apostel Johannes (tekst) - Druk- en Bindwerk Geert de Koning - Albrecht Dürers Apokalyps: Openbaring van Johannes - Oplage 60 + XII Albrecht Dürer (houtsnedes); De apostel Johannes (tekst) - Druk- en Bindwerk Geert de Koning - Albrecht Dürers Apokalyps: Openbaring van Johannes - Oplage 60 + XII Albrecht Dürer (houtsnedes); De apostel Johannes (tekst) - Druk- en Bindwerk Geert de Koning - Albrecht Dürers Apokalyps: Openbaring van Johannes - Oplage 60 + XII Albrecht Dürer (houtsnedes); De apostel Johannes (tekst) - Druk- en Bindwerk Geert de Koning - Albrecht Dürers Apokalyps: Openbaring van Johannes - Oplage 60 + XII

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gallagher

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gallagher
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gallagher een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gallagher vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gallagher kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.