Huibers, J. - Waarom Rugklachten? - Ankertje 87 / een nieuwe vi

Schrijver:
Titel: Waarom Rugklachten? - Ankertje 87 / een nieuwe visie en therapie bij ischias, rugpijn, hernia etc.
ISBN: 9789020206517
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 4de Druk / 1994 / 95pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Een nieuwe visie en therapie bij ischias, rugpijn, hernia, etc.

Veel mensen gaan gebukt onder zorgen en lasten. Dit betekent een extra belasting voor een van onze meest veronachtzaamde lichaamsdelen: de rug. In dit boekje gaat de schrijver eerst uitvoerig in op de verschillende functies van onze rug en op de fysiologie ervan. Hij beschrijft hoe rugklachten kunnen ontstaan, welke gevolgen deze kunnen hebben, hoe ze te voorkomen zijn en wat we bij bepaalde kwalen moeten doen.

Centraal in visie en therapie staat het vraagteken. Hoofd- en wervelkolom zijn van opzij gezien te vergelijken met de vorm van een vraagteken. Deze vorm is niet in overeenstemming met ons leven: we willen in het dagelijks leven meer en meer uitroeptekens plaatsen. We willen zekerheden. Maar het echte leven is als een golf (vraagteken) voortdurend in beweging. Alles stroomt. Een eerste stap op weg naar een gezonde rug kunnen we zetten door niet halsstarrig en rechtlijnig te zijn, maar het leven als iets dynamisch, iets dat in beweging is te beleven. Als een mysterie om geleefd te worden en niet als een probleem dat we moeten zien recht te trekken!
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Huibers, J. - Waarom Rugklachten? - Ankertje 87 / een nieuwe visie en therapie bij ischias, rugpijn, hernia etc.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.