Sylvia Vanden Heede, Sylvia Vanden Heede - Vos en Haas op zoek

Schrijver:
Titel: Vos en Haas op zoek naar koek
ISBN: 9789020966138
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2011. Taal: Nederlands.
Prijs: € 16,99
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Vos is in de keuken. Hij heeft trek in koek. Maar er is geen koek. Vos doet de kast open. Er is rijst. En meel. En er zijn krenten. Dat wil Vos niet. Vos wil koek!
- Ga met Vos mee op zoek naar koek. Ken je alles wat er in de koelkast van Uil zit?
- Grappige zoektocht eindigt erg lekker met veel koekjes en cake
Sylvia Vanden Heede werd op 25 augustus 1961 te Zwevegem geboren. Al heel vroeg ontdekte ze het plezier van verhalen verzinnen. Sinds haar debuut in 1987 zijn er al een twintigtal kinder- en jeugdboeken verschenen. Voor haar verhaal 'Wok van de Wilden' kreeg ze onder andere een Boekenwelp. Ook de historische roman 'De huid van de beer' werd met een Boekenwelp bekroond. Het dikke groeiboek 'Vos en haas' verscheen in mei 1998 en werd maar liefst zeven keer bekroond o.m. met de Boekenleeuw, een Vlag en Wimpel voor de tekst en een Vlag en Wimpel voor de illustraties en De Jonge Gouden Uil 1999.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit Belgie) betalen. Het is niet mogelijk boeken af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar België voor € 6,75 - Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sylvia Vanden Heede, Sylvia Vanden Heede - Vos en Haas op zoek naar koek