Oomen, Sten - Door het Raam Ervaringen met uittredingen en ve

Schrijver:
Titel: Door het Raam Ervaringen met uittredingen en verwante geestestoestanden
ISBN: 9789063785857
Taal: Nederlands
Uitgever: Schors
Bijzonderheden: 2004 / paperback / 376 pag. / 545 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Toen Sten Oomen haar eerste bewuste en spontane uittreding beleefde was zij achttien jaar. In haar directe omgeving kon zij geen informatie vinden over wat haar was overkomen. Omdat het wonderlijke verschijnsel zich regelmatig bleef herhalen, besloot zij hierover dagboekaantekeningen te gaan bijhouden. De meeste mensen hebben geen bewuste ervaringen met uittredingen. Hooguit herinnert men zich lucide dromen met een sterk werkelijkheidskarakter of de ervaring van het met een schok wakker worden. Het astraallichaam is dan onverhoeds in het fysieke lichaam teruggevallen. Waar de droom ophoudt, begint echter vaak de uittreding.
Dit boek bevat een zo volledig mogelijk beeld van haar persoonlijke ervaringen met uittredingen en haar belevenissen in de geestelijke wereld. Het is gebaseerd op haar dagboekaantekeningen. In het eerste gedeelte beschrijft zij de wereld waarin men terecht komt wanneer men het stoffelijke lichaam verlaat. Het tweede gedeelte bevat haar persoonlijke en concrete belevingen, waarbij zij nauwkeurig de aard van de verschillende soorten uittredingen onderzoekt en de condities waaronder deze zich voordoen.
'Door het raam' is een boeiend verslag van authentieke ervaringen, een eerste aanzet tot wetenschappelijk onderzoek naar dit fenomeen - vergelijkbaar met de studie van de Amerikaan Monroe op dit gebied - en een bemoediging voor mensen met dezelfde ervaringen.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oomen, Sten - Door het Raam   Ervaringen met uittredingen en verwante geestestoestanden Oomen, Sten - Door het Raam   Ervaringen met uittredingen en verwante geestestoestanden Oomen, Sten - Door het Raam   Ervaringen met uittredingen en verwante geestestoestanden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.