Skubisz, Stan - Motorfiets-techniek Honda. Reparatie en onderho

Schrijver:
Titel: Motorfiets-techniek Honda. Reparatie en onderhoud aan VF750SC/SD, VF750CC/CD, VF750FD/FE, VF1000FE, VF1000R.
ISBN: 9789061271833
Taal: Nederlands
Uitgever: Peters, Deventer - Reeks : Peters Motorhandboek nr. 42.
Bijzonderheden: Gebonden, 1986, 371 blz. Met foto's, tekeningen en de bijlage (schema's). Enkele vlekjes op de snede en op enkele blz.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Honda VF 750 SC en SD, 1982-1983
VF 750 CC en CD, 1982-1983
VF 750 FD en FE, 1983-1985
VF 1000 FE, 1983-1985
VF 1000 R (technische informatie)

Rugtitel : Motorfiets-techniek Honda VF750/1000.

Dit werkplaatshandboek geeft een nauwkeurige en complete beschrijving van alle controle-, demontage- en montagewerkzaamheden ten behoeve van reparatie en onderhoud van alle onderdelen, waaruit de verschillende modellen van de Honda VF750 en VF1000 motorfietsen samengesteld zijn. De tekst wordt aangevuld of toegelicht met behulp van vele duidelijke detailfoto's, zeer fraaie (opengewerkte) tekeningen en schema's. Het boek zit logisch in elkaar, staat kwalitatief op een hoog peil en bevat een enorme hoeveelheid informatie. Voor zelf sleutelende eigenaren van de hier beschreven motorfietsen is dit boek onmisbaar.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Skubisz, Stan - Motorfiets-techniek Honda. Reparatie en onderhoud aan VF750SC/SD, VF750CC/CD, VF750FD/FE, VF1000FE, VF1000R.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.